نمای شیشه ای ساختمان

نمای شیشه ای ساختمان

نمای شیشه ای ساختمان


نمای شیشه ای ساختمان

نمای شیشه ای ساختمان | نمای شیشه ای ساختمان یکی از محبوب‌ترین نماهای امروزه می‌باشد که با استفاده از تکنولوژی‌های جدید در صنعت ساختمان‌سازی گسترش یافته و به معماران و مهندسان این توانایی را داده است که بتوانند خلاقیت‌های طراحی نمای خود را در القای سبک خاص و زیبایی به واقعیت بدل کنند.

استفاده از نمای شیشه‌ای با توجه به خصوصیت‌های منحصر به فردی که دارد مورد توجه قرار گرفته و در ساختمان‌های بزرگ، اداری و تجاری افزایش یافته است. شیشه‌های به کار رفته در آن به عنوان اصلی‌ترین متریال، بسیار ضخیم و امکان شکسته شدن آن‌ها نزدیک به صفر است. همچنین شیشه‌هایی با تکنولوژی‌های جدید تولید می‌گردد که چند لایه بوده و ایجاد خیرگی، اثر گلخانه‌ای و تبادل حرارتی را کنترل می‌کنند.قیمت پنجره دوجداره

خواص اجرای نمای شیشه ای

نمای شیشه‌ای به معماران اجازه طراحی و اجرای خلاقانه با دست باز را می‌دهد که علاوه بر زیبایی و ظاهر مدرن دارای فواید زیادی است تا بتوانید با یک انتخاب آگاهانه و مطمئن دست به ساخت ساختمان خود بزنید.

امنیت ساختمان

مهم‌ترین مسئله در به کارگیری هر نمایی امنیت است و برخی بر این گمان‌اند که شیشه سطح امنیت خوبی را ایجاد نمی‌کند ولی همانطور که اشاره کردیم شیشه‌های مورد استفاده در انواع نمای شیشه‌ای ضمن سبکی، بسیار محکم بوده و به گونه‌ای در سازه‌ها قرار می‌گیرند که هیچ‌گونه وزنی به جز خودش و نیروهای حاصل از باد را تحمل نکند.

به عنوان مثال شیشه لمینت که دارای دو جداره داخلی و خارجی از نوع سکوریت و طلق‌های PVB می‌باشد امنیت بالایی را برای شما فراهم می‌کند و حتی در صورت شکستگی که احتمال آن کم است، به تکه‌های ریزی بدل شده، ثابت مانده و ریزش نخواهد داشت.

سکوریت کردن به این صورت است که شیشه تحت حرارت تا نقطه ذوب شدن پیش رفته و به دنبال آن سریعاً، دو طرف شیشه تحت جریان هوای سرد قرار گرفته و موجب استحکام آن می‌شود. همچنین شیشه‌هایی در حد ضد گلوله به نام ویگارد با بکارگیری طلق‌های بی کربنات و پلی اورتان و PVB سبب افزایش جنبه ایمنی ساختمان می‌گردند.

پنجره دوجداره

جلوگیری از سر و صدا

شیشه‌های به کار رفته در نمای شیشه‌ای می‌تواند دو جدار یا چند جداره باشد که علاوه بر مقاومت بالا در برابر ضربه و شکستگی قادر به کنترل صدا و عدم ورود آن به داخل گردد.

شیشه‌های نشکن از دو لایه شیشه‌ای گرم شده که یک لایه بوتیرال پلی وینیل بین آن‌ها قرار دارد، تشکیل شده‌اند و به کمک لاستیک‌های ویژه آب‌بندی و هوا بندی، روی قاب‌های آلومینومی فیکس می‌گردند و یکی سری اصول به طور دقیق اجرا می‌شود تا حداکثر از ورود صدا جلیوگری کند.

بهره وری انرژی خورشیدی

نمای شیشه ای ساختمان : نمای شیشه‌ای موجب بهره‌مندی از نور طبیعی شده و استفاده از لامپ و نور مصنوعی و دستگاه سرمایشی را کاهش می‌دهد. همچنین با پیشرفت فناوری، انواع شیشه با قابلیت کنترل ایجاد خیرگی، اثر گلخانه‌ای و تبادل حرارتی تولید و عرضه می‌شوند.

شاید در مورد امواج الکترومغناطیسی ناشی از نور خوشید شنیده باشید که اشعه فرابنفش با طول موج کوتاه یکی از طیف‌های این امواج است و مضرات فراوانی برای شما دارد. به عنوان مثال شیشه از نوع Sunergy ضمن ارائه زیبایی و اجرای آن درطراح‌های مختلف و استفاده از آن به صورت لمینت، مانع عبور اشعه UV و حرارت و موجب صرفه‌جویی در همه فصول می‌شود.

سبک و وزن کمتر

در نمای شیشه‌ای از مواد سبک وزن استفاده شده، در نتیجه هزینه‌های ساخت کاهش می‌یابد. به غیر از وزن مواد خودش، هیچ باری از سازه‌های بنا را تحمل نکرده و نوسانات ناشی از باد و نیروهای لرزه‌ای را دفع می‌کند.

تنوع در رنگ

تنوع رنگ یکی از مسائل مهم در نمای شهری است که مورد توجه قرار می‌گیرد. استفاده از تنوع رنگ در نما می‌تواند بر جلوه شهر و حتی جایگاه و منزلت یک شرکت و حس افراد و بیننده مؤثر باشد. مثلاً از شیشه رفلکس در ساختمان‌سازی در انواع رنگ‌های آبی، سبز نقره‌ای، طلایی، سوپر سیلور، صورتی، برنر، دودی و … استفاده می‌شود که میزان انتقال و بازتاب نور هر رنگی در محدوده ۱۹ تا ۵۱ درصد متفاوت می‌باشند.

برای ساختمان‌های ادرای می‌توان از شیشه‌های رفلکس آبی رنگ و برای مسکونی از نوع دودی بهره برد که کاملاً به طراحی و سلیقه کارفرما بستگی دارد.

معیارهای حرارتی نمای شیشه ای ساختمان

یکی از موضوعات مهم در انتخاب نمای شیشه‌ای معیار حرارتی می‌باشد و هرگز نباید از آن غافل شد تا اتلاف انرژی و هزینه‌های گرمایشی و سرمایشی تا حد بسیار کاهش یابد که استفاده از شیوه‌های عایق کاری سخت برای قسمت‌های قوسی شکل می‌تواند یکی از راه‌حل‌های مفید در این زمینه باشد.

همچنین شیشه‌ها به ویژه در نمای کرتین وال روی لامل‌ها یا همان سازه‌های آلومینیومی در دو جهت افقی و عمودی نصب می‌شوند.

بنابراین استفاده از پروفیل آلومینیومی به علت رسانای خوب گرما نسبت به سایر مصالح ساختمانی ضریب انتقال گرمای بیشتری دارد و باید طراحان و مهندسان فکری بابت کاهش ورود حرارت به داخل ساختمان کنند.

همانطور که در متن‌های بالا گفتیم، شیشه‌هایی با تکنولوژی جدید مثل Sunergy تولید می‌شود که مانع انتقال حرارت از طریق تابش و رسانش می‌گردد. در حقیقت ترکیبی از یکی سری مواد از جنس کلرید پلی ونیل بین لایه‌ها برای ایجاد شکست حرارتی فراهم شده تا رسانایی شیشه تا حد بسیار زیادی کاهش یابد.

یکی دیگر از گزینه‌های مورد توجه مهندسان پر کننده است. پر کننده صفحاتی عموماً از جنس شیشه هستند که در نمای شیشه‌ای بین وادارها یا اعضای عمودی قاب قرار می‌گیرند.

Call Now Button